tiistaina, kesäkuuta 24, 2008

Sanoista tekoihin

Neuleblogiani kirjoitellessani olen usein haaveillut turisevani myös ruoanlaittoon liittyvistä asioista. Syystä tai toisesta en kuitenkaan ole halunnut sekoittaa näitä kahta itselleni kovin rakasta asiaa toisiinsa ja tästä syystä halusin perustaa uuden blogin, jossa voin keskittyä puhumaan pelkästään hääräilystä keittiössä.

Toinen syy blogien erottamiseen on se, että tulemme pitämään tätä blogia yhdessä mieheni kanssa, sillä ruoanlaitto on yhteinen rakas harrastuksemme. Usein tyttäremme mentyä nukkumaan me hääräilemme yhdessä keittiössä patojen ääressä ja tämä on meidän niin sanottua laatuaikaa.

Parhaimmat reseptit olen aina kirjoitellut pikkuisille lappusille ja säilönyt ne epämääräisiin paperikasoihin tai erinäisten kirjojen väliin. Tarpeen tullen reseptiä ei sitten tahdo löytyä millään. Suuri haaveeni on saada kerättyä tänne reseptejä arkeen ja juhlaan sekä kirjata näihin liittyvät hyviksi koetut vinkit. Sillä, jos jotakin olemme huomanneet, on mahdotonta muistaa hetken päästä oliko kahdesta vaihtoehdosta kumpi parempi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana yllätys - jotain tämäntapaista olin sinulta salaa toivonutkin!
T.Niskavuori