Juhlahetkiin ja illanistujaisiin olen usein tehnyt pinaatti-fetarullia. Ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa ollen vielä herkullisiakin. Ohjeen löysin aikoinaan Yhteishyvästä, josta kopioin sen reseptivihkooni. Ohjetta olen muokkaillut ajoittain hieman, mutta perusohje on niin hyvä, että se ei paljon muokkailuja kaipaa.
Pinaatti-fetarullat (40-50 kpl)
500 g lehtitaikinalevyjä
2 pussia pakastepinaattia
200 g fetajuustoa
1 kananmuna
valkopippuria
Sulata ja valuta pinaatti. Murenna feta. Sekoita pinaatti, juusto ja muna tahnaksi ja mausta kevyesti valkopippurilla. Kauli levyt hieman suuremmiksi ja levitä täyte levyjen keskelle. Sulje levyt ja aseta saumapuoli alaspäin. Leikkaa viipaleita ja nosta rullat leivinpaperille. Voitele munalla ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Huomioitavaa on, että pinaatti-fetarullia kannattaa tehdä riittävän suuri määrä mikäli kyseessä on juhlat, sillä osa rullista meinaa levahtaa.
Pinaatti-fetarullat (40-50 kpl)
500 g lehtitaikinalevyjä
2 pussia pakastepinaattia
200 g fetajuustoa
1 kananmuna
valkopippuria
Sulata ja valuta pinaatti. Murenna feta. Sekoita pinaatti, juusto ja muna tahnaksi ja mausta kevyesti valkopippurilla. Kauli levyt hieman suuremmiksi ja levitä täyte levyjen keskelle. Sulje levyt ja aseta saumapuoli alaspäin. Leikkaa viipaleita ja nosta rullat leivinpaperille. Voitele munalla ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Huomioitavaa on, että pinaatti-fetarullia kannattaa tehdä riittävän suuri määrä mikäli kyseessä on juhlat, sillä osa rullista meinaa levahtaa.
2 kommenttia:
Kylläpäs näyttää ja kuulostaa herkulliselta! Niskavuorella tullaan tätä ohjetta varmasti kokeilemaan.
Rullat täyttivät odotukset Niskavuorella.
Lähetä kommentti